Reunió entre Projecte Home Catalunya i el conseller de Salut Boi Ruiz. - Nou Centre de dia a Montgat i 2a Festa Solidària | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 11/11/2011

El passat 10 de novembre Albert Sabatés i Oriol Esculies, president i director respectivament de l´ONG Projecte Home Catalunya, s’han reunit amb el Conseller de Salut, Sr. Boi Ruiz, a la seu del Departament per analitzar la situació actual del consum de drogues i addiccions a Catalunya i quines accions està duent a terme l’entitat. Així mateix li han lliurat un document de propostes que Projecte Home creu que són necessàries per a fer front a la problemàtica de les addiccions avui dia i a casa nostra. Projecte Home reivindica més suport i sensibilitat social davant el fenomen de les addiccions a Catalunya, demanant al Conseller que sigui una de les prioritats sanitàries per als propers anys per part del seu Departament.


Nou Centre de Dia per a persones sense recursos i


Davant l’increment de persones que no tenen recursos econòmics per a pagar-se un tractament per a la seva addicció, Projecte Home obrirà a partir de desembre un nou Centre de Dia a Montgat per a atendre a adults amb addicció severa, alt risc d’exclusió social i sense recursos.


Projecte Home habilitarà les instal·lacions que ja disposa a la localitat de Montgat. Ampliarà els horaris d’atenció i oferirà també serveis bàsics com alimentació i dutxa.


Una bona part d’aquestes persones romanen a l’espera d’una plaça residencial a la Comunitat Terapèutica ja que, des de fa més de tres anys, la demanda és molt superior al nombre de places i llits que disposa l’entitat.


12 de desembre: II Festa Solidària al Teatre Poliorama


Per a mobilitzar la societat catalana, l’entitat celebrarà el dissabte 12 de desembre a les 20.00h la seva segona Festa Solidària anual al Teatre Poliorama de Barcelona amb les actuacions de la cantant Monica Green, el dúo musicòmic Los Martínez i el showman Toni Cano, entre d’altres. Aquesta festa compta amb el suport del Tricicle i de l’empresa Anudal.ONG per al tractament i la prevenció de les drogodependències
www.projectehome.org    

Deixa un comentari