Publicat el 12/04/2024

Per millorar les àrees del Cavaió i la Musclera D’Arenys de Mar, a la reunió s’ha acordat estudiar les sol·licituds segons la Llei de Protecció del Litoral, però mantenir-ho tot com a platja

 

 

L’Alcalde d’Arenys de Mar Estanis Fors, el regidor de Medi Ambient Domènec Massuet, el coordinador de govern Jordi Mir, i experts municipals s’han reunit amb les autoritats de Costes de l’Estat a Catalunya, encapçalades per Diego Fernández, juntament amb l’inspector de la demarcació a la zona del Maresme.
Durant la trobada, s’ha exposat la possibilitat de restaurar el passeig amb les palmeres al voltant del Portinyol, reorganitzar les zones d’aparcament a partir del rial de la Serp i recuperar la Musclera amb la construcció d’un espigó submarí.
A la reunió d’aquest dimecres, també s’ha seguit parlat sobre quina podria ser  la millor ubicació per a la guingueta que s’ha de instal·lar prop de la zona del Portinyol.

Els representants de Costes de l’Estat també consideren que cal aclarir amb Ports les zones on té les competències cada administració

 

Redacció

 

 

 

Deixa un comentari