Retrat monumental d´Espriu al Pati del Calisay d´Arenys de Mar | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 04/11/2012

Jorge Rodríguez-Gerada, artista d´origen cubà format a Nova York, és l´encarregat de dur a terme aquest projecte
Des de dijous 1, diada de Tots Sants, l´artista cubà format a Nova York, Jorge Rodríguez-Gerada, assistit pel seu equip, està treballant al pati de Calisay per tal de crear un immens retrat de l´escriptor Salvador Espriu. Aquest particular “Tribut a Salvador Espriu” -tal i com es titula el projecte- es du a terme sobre un llenç format ni més ni menys que per més de 1800 llibres, molts dels quals han estat donats pels arenyencs. L´acció, que s´allargarà fins dissabte a la una del migdia, ha estat organitzada per l´Associació Jano i per Kognitiv, una xarxa internacional de creadors.
Una vegada Rodríguez-Gerada doni per acabada la seva obra, tothom que ho vulgui podrà endur-se a casa un llibre, o sigui un fragment d´aquest gran quadre. Sens dubte, ens trobem davant d´un dels happenings artístics més rellevants duts a terme a Arenys en els últims anys i ho fem de la mà d´un artista reconegut internacionalment.
Podeu veure un recull d´imatges de l´artista realitzant aquesta obra al pati del C.C. Calisay clicant:  http://www.arenysdemar.cat/album.php?id=25167

Deixa un comentari