Publicat el 11/10/2022

Les jornades del Calamarenys se situen entre el 15 d’octubre i el 15 de novembres per intentar coincidir i ajustar amb el moment que la pesca del calamar de potera ja està més activa

 

 

 

El Calamarenys, les jornades gastronòmiques del calamar d’Arenys, retorna enguany amb un programa complet d’activitats i recupera alguns dels actes destacats com la Mostra gastronòmica o la subhasta del peix, que els darrers dos anys s’havien suspès per la pandèmia.
19 restaurants participaran a aquesta edició del Calamarenys i presentaran unes quaranta receptes (https://arenysdemar.cat/33890) a les seves cartes mentre durin les jornades.

Mostra gastronòmica a la Llotja

El divendres, 21 d’octubre, es tornarà a fer la Mostra Gastronòmica (https://arenysdemar.cat/33881) del Calamarenys.
S’ha escollit la Llotja del peix blau que tornarà acollir una nova cita gastronòmica gràcies a la col·laboració de la Confraria Sant Elm.
Una desena de restauradors presentaran les seves receptes i el públic podrà escollir i triar la seva degustació.
Hi haurà música i altres elements festius durant la vetllada.

Com és habitual les jornades s’acompanyen d’una programació d’activitats com la subhasta de peix, que es farà al pati del Centre Cultural Calisay, i xerrades i rutes comentades o passejades nàutiques amb música marinera.
També hi ha programat pel dia 28 d’octubre, el Calamarenys al Mercat, amb una edició temàtica de les habituals nits de tapes.

Tota la informació detallada d’aquestes activitats ja es pot trobar al web especial del Calamarenys (https://arenysdemar.cat/calamarenys) i algunes d’aquestes activitats demanen inscripció prèvia, que cal fer a l’Oficina de Turisme.

 

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament d’Arenys de Mar

 

Deixa un comentari