Publicat el 07/05/2020

En poc menys de deu dies hi ha hagut diverses caigudes de terres i pedres que ha obligat a tallar la carretera generant una situació d’inseguretat que els municipis troben inacceptable

 L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, i l’alcalde de Sant Pol de Mar, Albert Zanca, han enviat una carta urgent al conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, “exigint” que la Generalitat resolgui els greus dèficits de mantenir de la carretera N-II. Arran del temporal Glòria i de les pluges de les darreres setmanes, al tram de carretera que uneix els dos municipis hi ha hagut diversos esllavissaments i la caiguda d’un pi de grans dimensions que qüestionen la seguretat de la via.

Els dos alcaldes expressen la seva “profunda preocupació” i malestar, i reclamen al Govern de Catalunya una actuació urgent a tot el talús que voreja amb aquesta via de circulació, que des de fa anys es troba en una greu situació de dèficit de manteniment. Calella i Sant Pol de Mar demanen mesures de contenció del mur en tot el tram per evitar més incidents que posen en perill a totes les persones que fan ús de la carretera, i principalment les que circulen en sentit Barcelona. De fet, en diverses ocasions, s’ha hagut de tallar l’N-II i desviar la circulació per l’autopista.

Candini i Zanca demanen una reunió amb el conseller Calvet per parlar d’aquest problema que preocupa i molt als dos municipis i trobar les solucions urgents que acabin amb aquest dèficit.

Deixa un comentari