Representants de les Fundacions Leo Messi, FC Barcelona i Ànima visiten les consultes pediàtriques de l’Hospital Germans Trias de Badalona | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 04/06/2012

El president a Espanya de la Fundació Leo Messi, Rodrigo Messi, i un dels patrons de la Fundació FC Barcelona, Jordi Bellmunt, han visitat aquest matí les consultes pediàtriques de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol. Ho han fet acompanyats per Marina Sanmartin, directora de la Fundació Ànima, ja que totes tres entitats són les responsables de la remodelació d’aquests espais, on des de principis de 2012 es pot atendre més infants i amb més confort.
Els representants de totes tres entitats han pogut conèixer de primera mà com, gràcies a la remodelació, en aquests moments les consultes disposen de deu punts d’assistència, tres més que fins al mes de desembre. A més, ara hi passen visita tots els metges d’especialitats pediàtriques, quan fins l’any passat els facultatius de Dietètica i Nutrició i d’Educació Diabetològica pediàtriques ho havien de fer en uns espais separats.
Tot plegat, sumat a un considerable augment del confort i a un increment del 25% de les visites previstes anuals (de 20.000 a 25.000), reforça el paper de l’Hospital Germans Trias com a centre públic de referència i alta complexitat al BarcelonèsNord i el Maresme. En aquest sentit, durant els primers 5 mesos de funcionament de les noves consultes pediàtriques s’han registrat unes 10.000 visites.
Durant l’acte, els representants de les fundacions Leo Messi, FC Barcelona i Ànima han estat acompanyats pel gerent territorial de l’Institut Català de la Salut a la Metropolitana Nord, el doctor Pere Soley; pel director de l’Hospital Germans Trias, el doctor Jordi Ara, i pel cap del servei de Pediatria del centre, el doctor Carlos Rodrigo.


Fundació Leo Messi
La Fundació Leo Messi va néixer el 2007 per decisió pròpia de Leo Messi i de la  seva família, com a agraïment pels èxits assolits pel jugador. La tasca de la fundació se centra en projectes d’ajuda als nens en situació més vulnerable, en l’àmbit de l’educació i de la salut.
Ànima Fundació
Ànima Fundació és una organització sense ànim de lucre que manté un ferm compromís per millorar la qualitat de vida dels nens amb malalties cròniques i/o terminals. Ho fa oferint assistència integral i desenvolupant projectes que van des de l’atenció individual fins a l’atenció a la infància en general: d’assistència psicològica i social, de finançament i desenvolupament, de teràpies de suport, i
de millora de la qualitat de vida dels nens i les seves famílies.
Fundació FC Barcelona
La Fundació FC Barcelona és l´entitat que dóna forma a la responsabilitat social corporativa del FC Barcelona, principalment usant l´esport com a eix vertebrador per fomentar els valors cívics i l´educació entre la infància i la joventut de Catalunya i del món. Per dur-ho a terme la Fundació FC Barcelona se serveix de diversos programes, campanyes i aliances en l’àmbit català i internacional. Els programes de la Fundació arriben a més de 220.000 beneficiaris a tot el món

Deixa un comentari