Publicat el 13/03/2014

Oriol Relats, director general de Relats, S.A. i Francisco Javier Algás, director general de Star Textil, S.A – Bóboli s’han integrat  al patronat del centre tecnològic CETEMMSA, especialitzat en electrònica impresa i membre de la xarxa Tecnio.
Amb les dues noves incorporacions, CETEMMSA té ara 14 patrons.
Precisament, el centre, enfocat estratègicament a l’àmbit industrial, vol potenciar amb aquests nous patrons els contactes amb el sector productiu del territori.
Bóboli està ubicada a Mataró i Relats a Caldes de Montbui, al Vallès.
Relats és una empresa internacional que fabrica tubs tèxtils de protecció i que col·labora des de fa temps amb CETEMMSA. Té presència a quatre continents.
Francisco Javier Algás va crear Star Textil, S.A. el 1975 per fabricar i exportar moda tèxtil per a tercers. El 1984 va posar en marxa amb la seva esposa la marca Bóboli, dedicada al disseny i comercialització de moda infantil.
El patronat de CETEMMSA està format en un 50 per cent pel sector públic, amb integrants de les universitats del TCM, la UPC, l’Ajuntament de Mataró, el Consell Comarcal del Maresme o la Generalitat. L’altre 50 per cent dels integrants del patronat formen part del sector privat, principalment vinculats a l’àmbit tèxtil.

Deixa un comentari