Represa del Cicle -Adéu Dau- a la Sala Privat de Mataró | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 06/03/2012

Des de que el 17 de febrer el Cicle Adéu Dau va quedar suspès temporalment, hem recorregut totes les vies administratives possibles enfront l’Ajuntament de Mataró per tal de poder proseguir les activitats programades amb tota normalitat i així poder acomiadar El Dau com es mereix. Hem adreçat instàncies a diferents regidors i hem presentat un escrit formal a l’alcalde de Mataró però, malauradament, no s’ha pogut arribar a cap acord.


Lluny de rendir-nos i baixar els braços hem plantejat una alternativa per tal de donar continuïtat al Cicle Adéu Dau i hem seleccionat alguns dels concerts més rellevants per tal de realitzar-los en un format més “intensiu” a la Sala Privat de Mataró a la qual li agraïm moltíssim la seva col·laboració.


 El Dau i aquells que han format part d’ell durant aquests anys es mereixien un gran Fi de Cicle que queda distribuït de la següent manera:       


29/03 EL DAU: DIGUEM ADÉU A EL DAU. Festa d´acomiadament a El Dau amb la presència dels 6 socis, antics treballadors, clients habituals, artistes i amics. Entrada gratuïta
30/03
SALA PRIVAT: EL NIÑO DE LA HIPOTECA + CRIS JUANICO + PEPET I MARIETA. 10€ anticipada / 12€ taquilla
31/03 SALA PRIVAT: GRAN FESTA ADÉU DAU amb Jam Session + Dj Forofols + Dj Dubi + Dj Smartphone. A partir de la 1h i fins les 6h continua la festa amb els Dj´s de la Sala Privat.  Entrada gratuïta


Fora d´aquestes dates senyalades, El Dau continuarà obert al públic de dijous a diumenge fins el dia 29 de març. Així que convidem i animem a tots aquells que ens han fet costat durant aquests 4 anys a què busquin una estona per fer-nos una visita i així acomiadar-se del Dau. Ofertes especials en les begudes i els menjars a preus molt econòmics els estaran esperant durant aquestes darreres setmanes. 


Aprofitem per informar-vos que malgrat aquests “contratemps” que hem tingut els projectes de futur del Dau segueixen intactes. Una mostra d’això és que El Dau Produccions organitza a partir del 21 de març un Cicle de monòlegs conjuntament amb Paramount Comedy tots els dimecres al Club Astoria de Barcelona. També us recordem que durant els mesos de maig i juny tindrà lloc la 2ª Edició del CICLE.CAT a la Sala Privat de Mataró i pels mesos d´octubre i novembre ja estem preparant el que serà el 3er CICLE D´AUTOR DE MATARÓ. L’esperit del Dau segueix més viu que mai malgrat es tanqui una etapa.


En darrer lloc volem agrair públicament tot el suport rebut durant aquests anys i, en especial aquestes darreres setmanes, per part dels artistes, clients, treballadors i amics que han format part del Dau. Sense ells, El Dau no hagués estat possible tal i com l’entenem avui dia. És per això que si de tot plegat en podem extreure una conclusió és que malgrat les dificultats i adversitats que de vegades sorgeixen; l’estima, l’esforç i creença en un projecte és l’únic que ho pot tirar endavant. Per això, amb orgull i il·lusió cridem ben fort: The Show must go on! . www.eldau.cat

Deixa un comentari