Publicat el 30/03/2018

Salvament Marítim i Bombers pentinaran l’àrea que s’estén entre Sant Feliu de Guíxols i Blanes

Salvament Marítim i Bombers han reprès la recerca del jove que dimarts a la tarda va caure per la borda d’un ferri quan el vaixell passava per davant la costa de Palamós (Baix Empordà). Els dos cossos pentinaran aquest divendres, sobretot, l’àrea que s’estén entre Sant Feliu de Guíxols i Blanes, tant arran de costa com més mar endins.
Salvament Marítim ha desplaçat l’embarcació Salvamar Sírius i un helicòpter a la zona. I per part de Bombers, s’ha activat la subaquàtica dels GRAE, una embarcació i una dotació terrestre, que juntament amb Mossos d’Esquadra resseguirà la part de costa a tocar de l’aigua.
El jove va desaparèixer dimarts pels volts de les quatre de la tarda, quan va caure des del ferri Cruise Roma de Grimaldi Lines. El vaixell, que transportava passatgers i vehicles, havia sortit de Civitavecchia –a prop de Roma- i es dirigia al port de Barcelona. Quan el noi va caure al mar navegava a unes 4 milles de la costa de Palamós.

ACN Sant Feliu de Guíxols
Foto: Una embarcació de la Guàrdia Civil participant a les tasques de recerca del desaparegut el passat 28 de març de 2018.

 

Deixa un comentari