Publicat el 12/05/2020

La clientela del Mercat Municipal pot continuar utilitzant-lo perquè els vehicles amb abonament s’han d’estacionar a un aparcament proper

Es reprenen els treballs de pintura al pàrquing de l’Edifici Centre, que s’havien iniciat al febrer i es van haver d’aturar per la declaració de l’estat d’alarma provocat per la pandèmia del coronavirus.
La clientela del Mercat Municipal, situat a sobre del pàrquing, pot continuar utilitzant-lo, ja que s’han organitzat els treballs de manera que sempre hi hagi disponible una de les dues plantes. Per tal de fer-ho possible, s’ha indicat als usuaris i usuàries amb abonament que estacionin els seus vehicles a l’aparcament de la plaça Nova de les Dones del Tèxtil.
Ara s’ha d’acabar de pintar la planta -1. Per tant, la clientela del mercat ha d’utilitzar la -2. En breu, s’invertirà aquesta relació. Es preveu que els treballs finalitzin en un parell de setmanes.
El pintat és integral. Així, es pinten de nou les places d’estacionament, la senyalització al paviment, les parets, les rampes… L’Ajuntament hi dedica un total de 26.515,69 euros (IVA inclòs). Els treballs els executa l’empresa Serveis Vials del Vallès SL.

 

Deixa un comentari