Publicat el 12/03/2021

El distintiu que permet aparcar de manera gratuïta a les zones reservades exclusivament per a veïns del poble i assimilats, durant l’època d’estiu

El 12 de març l’ajuntament clourà el repartiment de la targeta d’estacionament per a la zona verda. Les persones que no l’hagin rebuda en aquesta data, la podran sol·licitar-la a través del següent enllaç: https://www.vilassardemar.cat/seu_electronica/tramits/aparcament-i-transit/targeta-destacionament-per-zona-verda

Enguany, no seran vàlids els distintius dels anys 2018 o 2019 i tothom haurà de tenir el distintiu amb data 2023 (indica la finalització de la validesa) per a poder estacionar en aquesta zona.
Per a ser beneficiari de la targeta verda cal ser titular d’un vehicle que estigui inscrit en el padró de l’impost sobre vehicles de tracció mecànica de l’Ajuntament de Vilassar de Mar o acreditar una permanència prolongada.
Pel que respecta a l’estacionament, l’època d’estiu comença el 15 de maig i conclou el 15 de setembre.
La targeta verda funciona dissabtes, diumenges i dies festius, de 10:00 a 20:00 h, a les zones del Pla de l’Avellà i la Xinesca.

 

 

Deixa un comentari