Publicat el 06/05/2020

L’objectiu és el de facilitar el seguiment ‘on line’ del curs a tot l’alumnat i evitar l’esquerda digital

Es tracta de garantir el seguiment del darrer trimestre del curs 2019-20 a tot l’alumnat de les escoles i institut del municipi.
Concretament, les persones voluntàries que col·laboren amb els Serveis Socials municipals han lliurat a famílies pertanyents a col·lectius vulnerables, 12 ordinadors a l’alumnat de l’Escola Marià Manent, 40 al de Santa Anna i 31 al de l’INS Valerià Pujol, a banda de 21 targetes de connexió a Internet.
Cal recordar que el tercer trimestre, les classes a tots els centres seran virtuals amb motiu de la crisi sanitària provocada per la pandèmia del coronavirus.
El material es cedeix directament a les famílies un cop els tres centres educatius, que coneixen de primera mà la situació dels seus alumnes i famílies, han determinat l’alumnat a qui cal fer arribar aquesta connectivitat.
S’adreça, per tant, especialment als col·lectius més vulnerables que no poden assegurar una continuïtat en les tasques d’aprenentatge per manca de dispositius electrònics o bé pel fet de no disposar de connectivitat a Internet.
Són un préstec per al període de confinament, i s’hauran de tornar al centre el primer dia en què s’iniciïn les classes.

Aquesta iniciativa s’emmarca en la línia d’accions d’equitat educativa i pretén treballar per reduir les desigualtats i garantir, en la mesura del possible, que tots els alumnes tinguin les mateixes oportunitats d’aprenentatge, especialment aquells col·lectius més vulnerables.

El repartiment de connectivitats a Premià de Dalt s’ha realitzat en coordinació amb el departament d’Ensenyament de la Generalitat.
Font: Ajuntament Premià de Dalt

 

 

 

Deixa un comentari