Publicat el 13/02/2024

Juan Fernández, primer tinent d’alcalde de Badalona, ha informat que aquesta reparació de la i l·luminació és urgent per permetre que els atletes puguin dur a terme els seus entrenaments

 

 

Aquestes dues columnes varen quedar malmeses en un acte de robatori. Les obres de substitució de la il·luminació de dues de les quatre columnes, concretament les situades prop dels vestidors, ja han començat. Aquestes tasques es desenvolupen durant aquesta setmana amb l’ajuda d’una grua articulada per accedir a la part superior de les torres. L’objectiu principal és garantir la il·luminació de les pistes mentre l’Ajuntament gestiona la licitació del projecte de reforma integral d’aquesta instal·lació esportiva.

Les columnes d’il·luminació de les pistes van resultar afectades durant un robatori ocorregut al passat octubre, on a més de robar material, els lladres van causar danys als cables, arquetes i registres. De les quatre columnes, dues encara resten sense intervenció ja que els lladres van emportar-se el cablejat soterrat.

Juan Fernández ha destacat que “amb aquesta actuació, l’Ajuntament assegura la il·luminació necessària perquè els atletes puguin continuar amb les seves activitats i entrenaments”. A més, ha afegit: “Som conscients que aquesta no és una solució definitiva, sinó una mesura urgent mentre esperem poder disposar d’instal·lacions i pistes d’atletisme que estiguin a l’altura dels esportistes i de la ciutat amb la destacada trajectòria esportiva de Badalona”

 

Redacció

Deixa un comentari