Publicat el 19/06/2020

Recentment han començat les obres que són competència del Ministeri; l’Ajuntament ha estat efectuant arranjaments durant la primavera

Fa uns dies que s’han iniciat les obres de reparació de les destrosses causades pels temporals que han colpejat el front marítim els darrers mesos. Les actuacions, que estan en marxa des de fa uns dies, són les que ha d’executar la Demarcació de Costes a Catalunya del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, ja que és l’ens que pot actuar en els àmbits dels quals és titular.

Aquests treballs, que duraran unes tres setmanes, no impliquen restriccions de pas. Consisteixen en la reparació de trams malmesos, de rampes de formigó i d’una escala que serveixen per accedir a la platja d’Ocata, on també es repara una escullera, i s’aporta i es compacta sauló al passeig Marítim.
A l’altra banda del port, al passeig Marítim de la platja del Masnou, es refà el paviment de llambordes en els trams malmesos pels temporals i es repara l’escala d’un dels miradors.

En paral·lel, l’Ajuntament ha estat efectuant reparacions des de fa mesos en aquells indrets on pot actuar, des de finals d’hivern, però especialment a partir del maig, quan es van aixecar part de les limitacions del confinament decretat per contenir la pandèmia de la COVID-19. Per exemple, i entre altres accions, el consistori ha reparat sots al passeig Marítim, ha retirat elements potencialment perillosos, hi ha reposat mobiliari urbà…

 

Deixa un comentari