Publicat el 26/01/2022

L’Arxiu municipal Damià Bas i Macià de Vilassar de Mar,  rep gairebé 600 documents procedents de donacions en el segon trimestre de 2021

 

L’Arxiu municipal va tancar el segon semestre de l’any 2021 amb 574 documents nous, provinents de 14 donacions en paper i altres suports.

 

 

Es tracta de documents personals i familiars, cartells i targetes d’actes i d’accions populars, documents d’àudio, partitures musicals, imatges familiars i d’altres temàtiques, correspondència i fotografies de gran format.
Entre les donacions, també hi ha butlletins i revistes de Vilassar, documents d’entitats i referents a la parròquia, programes de festa major, documentació relativa a enterraments i funerals, així com recordatoris de primeres comunions.

Tots els documents són ja a disposició del públic per ser consultats, gràcies a la generositat de Josep Flamerich Grau, Antoni Lloret Pérez, Antoni Serra Cabot, Vicente Granell Pascual, Carme Ramon Ramon, Conxita Ramon Mingot, Ascensio i Francesca Barba i Viu, Babord, Jordi Bosch Escorihuela, Núria Bosch Vila, Laia i Gemma Ventura Riera, Joan Martín Mallofré, Família Garcia Ribas i Jaume Ramon Mingot.

L’Arxiu vol agrair la donació d’aquests documents a totes aquestes persones que, de forma desinteressada, han decidit compartir-los amb tota la comunitat i contribuir així a reconstruir la història del nostre poble.

L’Arxiu es pot consultar de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, demanant cita prèvia al 93 750 29 57 o enviant un correu a arxiumunicipal@vilassardemar.cat.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Vilassar de Mar

Deixa un comentari