Publicat el 16/09/2020

Les obres s´iniciaran el dijous 17 de setembre i afectaran la circulació de vehicles i persones

La Policia local ha anunciat un pla viari especial per tot l’entorn de la Plana del Paraiso, Pla dels Frares i carrer del professor Castelló per l’obra que començarà, dijous vinent, de reconstrucció del mur de la Plana del Paraiso. Aquesta obra es preveu que tingui una durada de quatre mesos en un punt neuràlgic de pas entre veïnats i accés a la zona escolar del rial del Bareu.

Segons ha planificat la Policia local les afectacions i mesures adoptades seran:
* Tancament total a la circulació de vehicles, des del dia 17 de setembre fins el 17 de novembre, en el tram de la baixada de Professor Castelló que hi ha entre Pla dels frares i la cruïlla amb carrer Sant Zenón (que no es veurà afectada).

* Habilitació en una part de la calçada de la baixada de Professor Castelló d’un pas, senyalitzat i garantit de forma permanent amb l’encerclat de revisa fixa, destinat a vianants i com camí escolar.

* Tancament total dels passos peatonals que faciliten els accessos a les escales de Professor Castelló.

* L’habilitació permanent d’un carril de circulació de vehicles que en doni continuïtat des del carrer Olivar i Plana del Paraiso sentit Pla dels Frares.

* Restricció del sentit d’entrada al Pla dels Frares des de l’avinguda de Pau Costa. Només accessible pel veïnat del Pla dels Frares atès que no hi ha sortida, ni connexió amb la Riera.

* Senyalització informativa en totes les immediacions per orientar als usuaris de les diferents vies de les afectacions i recorreguts alternatius.

Consultar planell de com quedarà la circulació: https://arenysdemar.cat/ARXIUS/2020/URBANISME/Pro_Castello.pdf

Deixa un comentari