Publicat el 23/09/2021

La Regidoria de Mobilitat informa que els propers dies 29 i 30 de setembre portarà a terme unes feines de pintura i senyalització al carrer del Cogoll, al barri del Balís

Aquesta actuació forma part d’un projecte de millora del barri, que es completarà properament amb actuacions a altres vies adjacents.
La proposta consisteix en fer el carrer del Cogoll d’un sol sentit de circulació (direcció Girona) i optimitzar l’estacionament de vehicles. Per aconseguir-ho, els tècnics han dibuixat un aparcament en bateria inversa a la vorera del costat de mar.

Serà una primera acció que es completarà amb una segona fase a executar properament als carrers adjacents: camí del Balís, lateral de l’N-II i carrer del Port. L’objectiu d’aquesta altra acció és també la millora de la circulació, la seguretat dels vianants i la regulació de l’aparcament del barri.

La necessitat de reordenar el trànsit tant del carrer del Cogoll com dels carrers adjacents va ser objecte de debat a la darrera sessió del Gent del Barri, amb els veïns del Balís i de Sant Pere.

Calendari:
1a actuació:
 Reordenació del trànsit i de l’aparcament al carrer del Cogoll. 29 i 30 de setembre
2a actuació: Reordenació del trànsit i de l’aparcament del camí del Balís, lateral de l’N-II i carrer del Port. Properament.

Objectius
Millora de la seguretat dels vianants que es desplacen pel camí del Balís i el lateral de l’N-II, amb la retirada dels xiprers que dificulten el pas dels vianants i la construcció d’una illeta.
Pacificació del trànsit en tots els carrers afectats, amb la reducció a un sol carril de circulació.
Optimització de l’espai destinat a aparcament, amb la creació d’estacionament invers.

Deixa un comentari