Publicat el 12/04/2016

Responsables de l´ABS d´Arenys de Mar i del Servei d´Emergències Mèdiques (SEM) seran a Llavaneres el proper dimarts 19 d´abril per informar la ciutadania sobre la reordenació de les urgències nocturnes a l´Àrea Bàsica de Salut (ABS) d´Arenys de Mar i Llavaneres i per donar a conèixer el servei 061 CatSalut Respon.
La trobada tindrà lloc a la sala de plens de l´Ajuntament (plaça de la Vila, 

La xerrada informativa anirà a càrrec del director dels CAP d´Arenys i Llavaneres, el doctor Ricard Peiró, i de la cap d´Unitat d´Atenció no Presencial no Urgent del SEM, Núria Torres.

L´acte és obert a tota la ciutadania i hi haurà torn obert de paraules per resoldre tots els dubtes que es puguin plantejar entorn al servei d´atenció mèdica en horari d´urgències nocturnes.

Posada en marxa, el 2 de maig
Les urgències nocturnes de l´ABS d´Arenys de Mar es reordenaran a partir del 2 de maig, amb la posada en marxa d´un nou dispositiu d’atenció domiciliària activat a través del 
061 CatSalut Respon.
La mesura permetrà augmentar la rapidesa en l’atenció de situacions crítiques mantenint la qualitat de l’atenció a la ciutadania i optimitzar l’atenció domiciliària.

És important remarcar que es continuaran atenent les visites presencials com fins ara i que l´únic canvi està en que per sol·licitar atenció domiciliària d´urgència, els ciutadans hauran de trucar al
061 CatSalut Respon en comptes de fer-ho directament al CAP.
S´ha dut a terme una feina conjunta entre els responsables de comunicació del Servei Català de la Salut, l´Institut Català de la Salut i tots els municipis per poder explicar de manera adequada a la ciutadania totes les característiques del servei 061 CatSalut Respon i per això s´han programat xerrades a cada municipi.
Així, a més de la xerrada prevista per al proper dimarts 19 a Llavaneres, també es faran a la resta de municipis que depenen de l´Àrea Bàsica de Salut d´Arenys de Mar:

· Arenys de Mar: 14 d´abril a les 20h

· Arenys de Munt: 21 d´abril a les 20h

· Sant Vicenç de Montalt: 27 d´abril a les 20h

· Caldes d´Estrac: 28 d´abril a les 20h

Deixa un comentari