Publicat el 18/05/2021

Els i les joves que hi acudeixin el trobaran completament renovat i amb nous serveis

Després de molts mesos tancats, s’ha reobert l’Espai Jove Ca n’Humet i ho fa seguint les restriccions i limitacions vigents, decretades per la Generalitat de Catalnunya per contenir la pandèmia de la COVID-19.
L’espai obre: dilluns, dimecres, divendres i dissabtes, de 16.15 a 20.45 h.
Dins d’aquest horari, s’hi pot contactar trucant al número de telèfon 673009852, o bé a través de l’adreça electrònica sij@elmasnou.cat.
Reobren amb un aforament màxim del 30% de la seva capacitat l’espai de trobada i l’aula d’Estudis. També es reprèn el servei de préstec de sales per a les entitats, amb aforaments limitats i seguint la resta de mesures que marquen les autoritats sanitàries.
Alhora, es posa en funcionament una de les novetats de l’espai, la Sala gamer, amb un aforament limitat a dues persones. Els dissabtes només estarà en funcionament l’Espai de Trobada. Els bucs d’assaig continuen tancats, si bé s’espera poder reobrir-los properament, sempre que la situació de la pandèmia millori i en funció de les restriccions vigents.

L’Espai Jove s’ha renovat durant els mesos que ha estat tancat, i a més, proporciona nous serveis. Tot plegat té l’objectiu de convertir-lo en un punt de trobada i en un element impulsor per a l’associacionisme juvenil.
Compta, per exemple, amb un nou punt d’informació juvenil, on s’assessora sobre ajuts i serveis per als joves, entre molts altres temes. La nau central està equipada amb mobiliari i elements nous, com una taula de ping-pong, un billar, un futbolí i diversos jocs de taula. També disposa de connexió wifi gratuïta, així com d’un ordinador amb connexió a Internet i una biblioteca amb revistes i llibres sobre viatges, feminisme o medi ambient, entre d’altres temes. Una altra novetat és la sala gamer, que està equipada amb una PlayStation 5.

Pel que fa a la resta d’equipaments, reobren parcialment tots els que continuaven tancats, com els casals de gent gran i altres centres cívics, sempre complint amb les mesures vigents dictades pel Procicat, com han estat fent durant els darrers mesos els que ja havien reprès l’activitat, com el Complex Esportiu, l’Escola Municipal de Música del Masnou o el Centre de Formació de Persones Adultes del Masnou (CFPAM).
A banda, durant aquesta setmana l’Ajuntament durà a terme una desinfecció de les fonts públiques d’aigua amb la intenció de reobrir-les quan estigui enllestida, a finals d’aquesta setmana. La represa gradual de servei d’activitat és possible gràcies a la millora de la situació pandèmica i l’embranzida de la vacunació, sempre en consonància amb les mesures vigents decretades per les autoritats competents.

Imatge: Espai Jove Ca n’Humet.

Deixa un comentari