Publicat el 22/09/2021

Un cop enllestides les actuacions que s’han estat duent a terme en l’skatepark municipal durant aquests mesos d’agost i de setembre, ja es tona a reobrir pel gaudi dels practicants de l’skate, l’scooter i els rollers de qualsevol edat i nivell.

La primavera del 2021 es va detectar que alguns dels elements de l’skatepark generaven una contaminació acústica just per sobre dels nivells establerts, fet que va obligar a un tancament parcial de l’equipament fins a la realització de les mesures correctores pertinents.
En aquest sentit, es va considerar que era una bona ocasió per fer un seguit d’actuacions que no només reduïssin l’impacte acústic d’aquesta activitat, sinó que també permetessin potenciar la pràctica d’aquest esport i així completar l’espai que s’havia començat a construir amb els pressupostos participatius “Expressa’t” de l’any 2017, quan els nois i noies de 6è de Primària i 1r d’ESO de les escoles i institut del poble van decidir destinar 5.000 € d’inversió a l’adquisició d’elements que permetessin transformar la pista polivalent ubicada a la zona esportiva.

Després del tractament acústic de la halfpipe de fusta, un dels trets distintius d’aquest skatepark, per una empresa especialitzada; s’ha procedit a la substitució dels antics mòduls de fusta i metall per uns nous elements de formigó dissenyats específicament per a Cabrils i que reforcen el caràcter singular d’aquest skatepark.

Un cop realitzades totes les intervencions i mesurats novament els nivells acústics que genera aquesta activitat, podem reobrir aquest espai en horari de 9 a 21 hores.

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Cabrils

 

Deixa un comentari