Publicat el 04/09/2020

Per participar en les activitats cal realitzar reserva prèvia trucant al Museu al 937 924 444

El Museu d’Arenys de Mar ha obert completament tots els seus espais, partir de l’1 de setembre. Ja es pot tornar a visitar el Museu Marès de la Punta i el Museu Mollfulleda de Mineralogia incloent també l’exposició temporal d’enguany; Un mar de tul, el ret fi o puntes d’Arenys.

El dissabte 5 i diumenge 6 de setembre es celebra la reobertura amb la programació d’un seguit d’activitats.
S’estableixen horaris de matins, de dimarts a dissabte de 10 a 13h i i diumenges d´11 a 13h. L´entrada serà gratuïta durant la setmana de l’1 al 6 de setembre.

Un mar de tul, el ret fi o puntes d’Arenys
Dissabte 5, a les 17h i 18h i diumenge 6, a les 11h el comissari de l’exposició Joan Miquel Llodrà oferirà unes visites guiades a l’exposició Un mar de tul, el ret fi o punta d’Arenys.
A la mateixa hora, l’historiador de l’art Vicente de la Fuente realitzarà un taller sobre les col·leccions de ceràmica que es conserven als magatzems del Museu.
Al pati del Museu Marès de la Punta, el narrador Albert Estengre oferirà contes de betes i fils dissabte 5, a les 17.30h i 18.30h i diumenge 6, a les 12h.

Totes les activitats tenen aforament limitat i caldrà portar mascareta.
Per participar en les activitats cal realitzar reserva prèvia trucant al Museu al 937 924 444 .
A primers de juny ja es va fer una reobertura parcial d’algunes sales, però van quedar per obrir diversos espais, com és el cas de totes les col·leccions de minerals del Museu Mollfulleda. El museu reobre amb les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries relatives a la COVID-19.

Amb motiu de la situació excepcional pel COVID-19 s’estableixen les següents mesures de seguretat:
• La visita es podrà realitzar individualment o com unitat familiar.
• És obligatori l’ús de mascareta.
• L’aforament serà limitat.

 

Deixa un comentari