Publicat el 10/05/2020

Es demana a la població no saturar el servei en els primers dies de funcionament i es recorda que cal respectar totes les mesures de seguretat per evitar contagis

A partir del dilluns 11 de maig es restableix el servei habitual de la deixalleria del Camí del Mig i el servei de la deixalleria mòbil amb mesures de seguretat per evitar contagis de la Covid-19. En aquest sentit, a la deixalleria del Camí del Mig l’aforament màxim a la instal·lació serà de 3 persones usuàries, respectant sempre les distàncies de seguretat i seguint el següent circuit: 1 persona a la zona de recepció/bàscula, 1 persona dipositant residus i 1 persona esperant a la zona d’accés. S’atendrà a les persones usuàries una per una i a través de la finestreta. El responsable de la deixalleria indicarà a l’usuari on dipositar els residus.

Pel que fa a la deixalleria mòbil, les persones que hi vagin hauran de complir les condicions següents: l’atenció a les persones serà una per una. La resta esperarà en fila, respectant la distància de seguretat de 2 metres; les persones usuàries hauran de portar mascareta i el responsable de la deixalleria mòbil indicarà a l’usuari/a on dipositar els residus. En cap cas s’accedirà a la instal·lació.

Horaris:
Deixalleria del Camí del Mig:
– de dilluns a dissabte: de 10 a 13 h i de 15 a 20 h i diumenge de 10 a 14 h

Deixalleria mòbil:
Dijous:
– de 10 a 13.30 h a l’avinguda Eduard Ferrés/Sant Jeroni
– de 17 a 20 h, a l’avinguda Montevideo/Mestral
Divendres:
– de 10 a 13.30 h, al c. Sant Artur/carrer Santa Maria
– de 17 a 20 h, a la Ronda Vilassar (costat Xinesca)

 

 

Deixa un comentari