Publicat el 06/04/2023

Continuen els treballs de cobriment del tram de 104 metres de la riera entre la carretera i la rotonda del carrer  Ramon i Cajal

 

 

Ja ha tornat la normalitat a la rotonda de la carretera N-II que hi ha damunt la Riera Capaspre de Calella. Les obres de retirada del pilar ja han acabat i ara ja es pot circular per aquesta zona sense les incomoditats de tenir el carril nord inutilitzat.
Durant el temps que han durat aquestes obres s’ha eliminat un pilar que hi havia sota la rotonda per donar més seguretat a la zona. El pilar podia suposar un obstacle potencialment important en cas d’una gran avinguda d’aigua.

Ara, les obres continuen amb el cobriment de la riera entre la carretera i la rotonda del carrer Ramon i Cajal. Es tracta d’un tram de 104 metres.
A més d’eliminar un obstacle que impedia la fàcil comunicació a banda i banda de la riera, es guanya un espai important per a la ciutat. Quan s’acabin les obres, la Riera Capaspre estarà coberta des del Passeig de les Roques fins a Ramon i Cajal.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Calella

Deixa un comentari