Publicat el 22/04/2021

Tindrà lloc del 23 al 25 d’abril, a l’espai de can Verboom, a Premià de Dalt

Les entrades cal comparar-les, exclusivament, per internet a Codetickets a excepció del dia 23 d’abril, Sant Jordi, en què l’entrada es reserva directament al correu electrònic de Cultura (prmd.cultura@premiadedalt.cat).

Arrela’t a Sant Jordi és una proposta cultural adreçada a les famílies per a descobrir i gaudir de la cultura i talents locals o del nostre país.
El plat fort d’aquesta programació és el Concert del grup Mishima, que tindrà lloc dissabte 24 d’abril a les 12 del migdia a can Verboom, un espai adequat per a complir totes les mesures necessàries establertes per les autoritats necessàries.
Aquest grup barceloní va néixer als estudis l’any 1999, en què David Carabén, Marc Lloret, Dani Vega, Xavi Caparrós i Alfons Serra van escollirn Yukio Mishima com a la seva ensenya personal per a pujar als escenaris. Lluny del Japó, però, es va crear el que seria un dels primers grups pop indie de la música catalana.

L’objectiu de l’Arrela’t és oferir una sèrie d’activitats de caire familiar amb diferents propostes per a promoure la difusió de la cultura a Premià de Dalt.
En aquest sentit, Ramon Golart, regidor de Cultura, explica que: “organitzar aquest festival per a les famílies ens genera molta satisfacció i confiança. La cultura no pot aturar-se i afortunadament hi ha formes segures d’organitzar esdeveniments, ho vam demostrar amb el Divertit i ho tornarem a fer amb l’Arrela’t a Sant Jordi”.
El festival aposta per a programar diferents espectacles, tallers, una visita guiada a can Verboom, presentacions de llibres i mercat d’entitats culturals locals en un ampli espai com és can Verboom, amb aforament limitat i a l’aire lliure, respectant en tot  moment les mesures sanitàries establertes pel PROCICAT.

Artistes locals i nacionals
L’Arrela’t a Sant Jordi tindrà la sort de comptar amb l’actuació del grup Mishima,
un dels referents del panorama musical català. També actuarà Clemm, l’artista polifacètica de Premià de Dalt, el grup local Arrels i, finalment, la formació The Crab Apples, amb una forta projecció, presentarà el seu nou treball.

Divendres 23 d’abril el festival arrenca a les 18h amb la presentació del núm.13 de la col·lecció “Els contes de Premià de Dalt”. Es tracta de “El comte de Sant Mateu”, amb textos de Jaume Cases i Mas, i il·lustracions de la Carlota Solans Gummà. I, tot seguit, PdePoesia presenta Xènia Dyakonova i Víctor Obiols.
Aquest dia l’accés al recinte es fa amb reserva prèvia a l’adreça de correu electrònic prmd.cultura@premiadedalt.cat.

Dissabte 24 d’abril, a les 11.45h  l’alcalde, Josep Triadó, i el regidor de Cultura, Ramon Golart, inauguraran l’esdeveniment, i, tot seguit, a les 12 del migdia, tindrà lloc l’esperat concert de Mishima. En acabar, es lliuraran els trofeus del concurs internacional de fotografia Digiphoto’20.
Durant tot el cap de setmana hi haurà activitats al matí i a la tarda. Consulteu tots els detalls al programa. Tots els espectacles del festival tenen l’aforament limitat.
Les entrades ja són a la venda, exclusivament per internat al web:  www.codetickets.com.

Consultar programa:
http://www.premiadedalt.cat/news/premia-de-dalt-impulsa-l2019arrela2019t-a-sant-jordi

Deixa un comentari