Publicat el 16/10/2020

Conveni amb l’objectiu de promoure i potenciar els serveis de la Fundació en benefici del Programa d’Acompanyament al Dol i les Pèrdues

El Sr. Jordi Vilana, Director Gerent de la Fundació Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena i el Sr. Josep Maria Cabré, President del Consell d’Administració de Serveis Funeraris Cabré Junqueras, han signat avui la renovació del conveni de col·laboració, per 3 anys més, amb l’objectiu de promoure i potenciar els serveis de la Fundació en benefici del Programa d’Acompanyament al Dol i les Pèrdues.
Accions com aquestes donen l’oportunitat de fer més accessibles uns serveis que són necessaris per a la ciutat i permeten a la Fundació Hospital seguir oferint suport de forma gratuïta el Programa específic d’Atenció Grupal per a persones que estan en situació de dol, així com mantenir els grups específics d’atenció al dol per suïcidi, dol perinatal i dol per la pèrdua d’infants petits.

El Programa d’Atenció Grupal s’orienta a la promoció i desenvolupament d’eines i competències davant les diverses causes de morts i altres pèrdues, i en oferir atenció psicològica especialitzada a familiars i persones properes al difunt.

 

 

Deixa un comentari