Publicat el 29/06/2018

Els assistents al Canet Rock gaudiran d’un 30% de descompte en el viatge en tren

L’estiu és temps de música i temps de Festivals. I sumant-se a aquestes activitats, Renfe col·labora amb la celebració del festival de música CanetRock que es celebra la nit del dissabte 7 de juliol a la localitat maresmenca reforçant els serveis de la línia R1 amb 17.000 places addicionals.

Aquesta oferta extraordinària facilitarà el desplaçament a Canet de Mar durant el dissabte 7 de juliol i la tornada a primera hora del diumenge. Els trens de la línia R1 perllongaran el recorregut d’algunes circulacions que habitualment inicien o finalitzen el seu recorregut a Mataró fins a Canet de Mar, realitzant parades a Arenys de Mar, Caldes d’Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Per tal de facilitar el desplaçament dels clients a Canet Rock, Renfe ha incrementat el seu personal d’informació i atenció al client, així com la seguretat a les principals estacions. La darrera edició més de 12.000 assistents van utilitzar els serveis de reforç de Rodalies de Catalunya per apropar-se al festival Canet Rock.

Un any més, Renfe i l’organització del festival han arribat a un acord que permet que els assistents al Canet Rock que utilitzin els serveis de Rodalies per apropar-se als concertes puguin gaudir d’un descompte del 30% en el preu del bitllet, amb el localitzador que els facilitarà l’organització en el moment de la compra de l’entrada. Animal, els Catarres, Doctor Prats, Txarango, Els amics de les Arts, i fins a una catorzena d’artistes participaran a l’edició d’enguany omplint la nit de Canet de Mar de música i espectacle.

Aquesta col·laboració cultural respon al ferm compromís de Renfe pel desenvolupament de la cultura i la música a Catalunya. A més del Festival Vida2018, Renfe col·labora també aquesta temporada amb el Festival Jardins de Pedralbes, Festival Vida, Festival Castell de Peralada, Festival Arts d’estiu o el Festival de Cambrils.

 

Deixa un comentari