Rem Premià a la IIIª Regata de la Lliga Catalana de Llagut | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 20/07/2011

El passat diumenge 17 de juliol el Club de Rem Nàutic Premià va participar en la IIIa Regata de la Lliga Catalana de Llagut que va tenir lloc a Lloret de Mar.
Aquesta tercera cita del calendari, marcada per la climatologia i la mala mar, va ser una jornada llarga i dura per a tothom. La dificultat per poder fer entrar i sortir els llaguts de l’aigua va despertar l’esperit més cooperatiu entre els equips per garantir la integritat de barques i vogadors.
En la competició, les tripulacions de Premià van fer un paper desigual.
Els nois de la categoria Sènior Masculí van fer una bona actuació obtenint el seu millor resultat fins al moment, just per davant del Club Nàutic Mora d’Ebre. La sisena posició en la classificació final es va obtenir gràcies a un gran treball d’equip a la final, on va destacar la millor adaptació dels gafarrons en aigües obertes respecte els morencs.
Per la seva banda, les noies de Veterà Femení no van tenir el seu millor dia.  Després de fer una crono discreta, els retards acumulats pel mal temps les va tenir massa estona dins l’aigua just abans de la final havien de disputar. La pluja, el vent i l’onatge van deixar tocats els ànims i van provocar més d’una indisposició. Tot això va quedar reflectit a la final, en veure’s superades tant pel Club de Rem Badalona com pel Rem Capgrossos de Mataró.
 
Temps de les tripulacions del Club de Rem Nàutic Premià:
 Veterà femení: Crono: 6:01,57 m (1000m) Final: 6:52,74 (1000m)
 Sènior Masculí: Crono: 7:44,30m (1500m) Final: 9:13,40m (1500m)
 La propera regata es disputarà a Flix el proper 31 de juliol en aigües del riu Ebre.


 

Deixa un comentari