Publicat el 07/10/2014

La Sala de Plens de l´Ajuntament serà l´escenari dissabte 11 d´octubre, a les 12 del migdia, del relleu a l´alcaldia de Premià de Dalt. Joan Baliarda i Sardà renuncia al seu càrrec i el substituirà en Josep Tariadó i Bergés, actual primer tinent d´alcalde, portaveu del govern municipal i president de la Societat Municipal La PInassa, a banda de regidor d´Hisenda i Patrimoni.
Joan Baliarda ha adreçat un escrit que es reprodueix a la revista municipal en què agraeix la col·laboració de totes les persones amb qui ha col·laborat durant tots aquests anys, alhora que fa un petit repàs a la trajectòria com a alcalde de Premià de Dalt.
A banda d´aquest tema, la publicació també informa de diversos temes de l´actualitat municipal com per exemple la ·lació del mural “Catalunya” de l´artista local Elisenda Sala a la façana de la Biblioteca Jaume Perich; la posada en marxa dels horts urbans d´ús social; la renovació integral de la zona infantil de La Petanca al barri Santa Anna-Tió;  la revalidació de dues Flors d´Honor dins del concurs Viles Florides 2014 o el darrer premi literari aconseguit per la regidora Montse Assens i l´Anna Rispau.

Deixa un comentari