Publicat el 18/05/2021

Aquest proper cap de setmana, la Sala Clap segueix obrint les seves portes a la música en directe dins el cicle compartit amb ASACC (Associació de Sales de Concert de Catalunya), SalaCat.

Aquest divendres ho farà amb “Relat”
Pocs primers anys de vida han estat tan intensos i prometedors com els de “Relat”. Finalistes al Sona9, Premi Cases de la Música, guanyadors dels premis populars de La Cançó de Salitja i l’Inèdit de Llambrilles, concerts al Mercat de Música Viva de Vic, La Mercè i a sales com la Platea de Girona, la Cabra de Vic o El Torín d’Olot i la publicació de tres senzills amb el segell Halley Supernova.
El 2020 va obrir l’any amb la seva primera gira internacional que els va portar a França i Holanda on van participar a l’Eurosonic, un dels festivals més importants del continent. Un preludi brillant al llançament del seu primer disc, Contratemps, que editen amb RGB Suports. Un treball produït i gravat a La Panchita Records amb Chalart58 que va més enllà del reggae i del dub, combinant-ho amb músiques urbanes com trap, hip-hop o dancehall, cuidant amb molta sensibilitat el missatge de les cançons i la singularitat musical del projecte.

Dissabte 22 serà el torn d’Ariox
Ariox neix a Cardedeu el 2020 enmig d’una pandèmia mundial. La solitud del confinament, va fer que Ariox prenguès forma a la seva habitació, tot investigant i jugant amb programes de producció musical al seu ordinador, de forma casual i sincera i sense cap mena de pretensió.
Va ser durant aquell període de pausa quan van néixer els primers 6 temes que acabarien conformant l’EP debut de la cardedeuenca, un primer treball de títol “Venir fins aquí”, que el públic va fer-se seu des del primer moment connectant molt amb la sonoritat “casera” i les lletres quotidianes i sinceres de l’artista. “Venir fins aquí” està format per “Dins meu”, “Dies d’estiu”, “Declaració d’interludi”, “Desig”,Dos per tres” i “Dins seu”, uns temes que parlen del viatge interior d’Ariox fins arribar al punt on es trobava quan va publicar aquest primer treball. El seu nou EP veurà la llum aquest mes de maig de 2021 amb el segell Luup Records i ja l’ha començat a presentar amb el primer single de títol “Fotre el camp”.
Informació dels Concerts:

Salacat | RELAT
Dia: Divendres 21 de maig
Hora: 20h
Espai: Sala Clap, c/ Serra i Moret, 6 -Mataró
Preu: 10€
Entrades: https://entradas.codetickets.com/entradas/relat/15521/sala-cat/online

Salacat| ARIOX
Dia:
Dissabte 22 de maig
Hora: 20h
Espai: Sala Clap, c/ Serra i Moret, 6 -Mataró
Preu: 12 €
Entrades:  https://entradas.codetickets.com/entradas/ariox_7041/15541/sala-cat/online

Imatge: Relat

 

 

Deixa un comentari