Publicat el 23/12/2020

Per rebre ses Majestats es disposarà de tres espais físics i un de virtual

Els Reis de l’Orient arribaran puntualment el 5 de gener a la seva cita amb les nenes i els nens de Premià de Mar. No obstant això, la situació sanitària obliga necessàriament a modificar el ritual habitual per prevenir possibles contagis de la COVID-19 i per tant no es podrà fer la cavalcada tradicional de cada any.

Enguany, la rebuda als Reis serà estàtica i es farà en diversos horaris i a espais diferents de la vila per assegurar que els nens i les nenes puguin veure’ls i saludar-los de la millor forma possible.  Aquestes trobades tindran restriccions pel que fa a l’aforament per tal d’evitar aglomeracions, per la qual cosa es demana que els infants vinguin acompanyats d’una sola persona adulta.
L’entrada es farà exclusivament mitjançant reserva prèvia.

A cadascun d’aquests espais hi haurà una bústia reial per deixar les cartes. D’altra banda, per qüestions de seguretat, no hi haurà repartiment de caramels a la rebuda dels Reis. Serà obligatori l’ús de mascaretes, mantenir distància de seguretat i seguir en tot moment les instruccions de l’organització.
En l’espectacle, amb una durada aproximada de 20 minuts, hi col·laboren diverses entitats de la vila com ara Kampikipugui, el Patronat Social Premianenc, La Caixa dels Trons, Simplement Diables, els agrupaments escoltes Amon-Ra i La Traca, l’Esplai Parroquial, 4×4 Tot pols i voluntaris a títol individual.

La reserva per assistir a l’arribada del ses majestats els Reis de lOrient es podrà fer a partir de dimarts 29 de desembre a través de l’enllaç – reserves.pdm.cat –
Per a tots aquells nens i nenes que no puguin sortir de casa per veure els Reis, el mateix dia 5, a les 19 h, els podran veure des de casa a través del canal de YouTube de l’Ajuntament .

Els espais on es duran a terme les rebudes seran:
Les escoles Montserrat
La Salle
La Lió,
Horaris: les sessions seran a les 16.45, 18, 19.15 i 20.30 h. En cas necessari, s’obrirà una altra sessió a les 15.30 h.

Donada l’actual situació sanitària, alguns actes previstos poden veure’s modificats si es dictessin noves restriccions. Qualsevol canvi es comunicaria a través de les xarxes socials de l’Ajuntament.

 

Deixa un comentari