Rehastet Sincro Mataró 8ena al Campionat d’Espanya. En les figures per edats el club mataroní va ser molt a prop del podi | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 21/03/2012

El cap de setmana del 10 i 11 de Març es va disputar al Palau Sant Jordi el XIII Campionat d’Espanya Aleví i Infantil Trofeu Asisa organitzat per la Real Federació Espanyola de Natació (RFEN) i el CN Granollers i on hi va participar el Rehastet  Sincro Mataró. Aquest certamen va comptar amb un record de participació amb 338 nedadores d’arreu d’Espanya, 70 delegats i entrenadors i 1.500 persones a la graderia.
El club de la nostra ciutat, Rehastet Sincro Mataró va quedar en 8ena posició, en la categoria Aleví, en un total de 15 posicions. Pel que fa a les figures per anys les 6 nedadores de la categòria alevina del Rehastet Sincro Mataró van obtenir una bona classificació. Les nedadores de l’any 2000 per edats van quedar en la 22 i 28ena posició, les del 2001 en la 13, 17 i 20 i la del 2002 en 4a posició molt a prop de fer-se amb el podi. I pel que respecta als combinats el club de les mataronines es va fer amb la 9ena posició.
Tot això sense perdre de vista la bona feina realitzada per les nedadores de la categoria infantil que es van fer  amb la 10ena posició en la taula classificatòria.
Finalment  l’únic nedador de la categoria Júnior, Pau Ribes, va participar en la modalitat de solo en el Campionat de Catalunya que es va dur a terme al C.N Granollers el passat dissabte dia 17.
Del 23 al 25 de març tindrà lloc el Campionat d’Espanya Júnior a Gadalkao (Biscaia) on participarà en Pau Ribes.

Deixa un comentari