Publicat el 31/03/2018

Més recursos per afavorir la recerca de feina i impulsar l’economia local

Les persones interessades en ocupar llocs de treball en el sector de la restauració tindran l’oportunitat de donar-se a conèixer davant les empreses locals d’aquest sector.

Cambrers, cuiners o ajudants de cuina són els perfils més demanats per a l’Speed Dating professional centrat en el sector de l’hostaleria, que organitza els dies 9 i 11 de maig la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt. Aquest esdeveniment serveix per facilitar la tasca de recerca tant a persones que busquen feina com a les empreses que busquen treballadors.

L’Speed Dating professional és un mètode de selecció de personal que consisteix en realitzar entrevistes ràpides entre candidats i professionals del sector. Cada aspirant disposa d’uns minuts per presentar la seva candidatura a cadascun dels empresaris. L’objectiu és que els candidats captin l’atenció dels reclutadors per despertar el seu interès en ampliar informació en una altra trobada. Els professionals del sector poden veure molts perfils diferents en un temps reduït de temps, i valorar si els poden interessar per a possibles contractacions.

El dimecres dia 9 tindrà lloc la primera jornada destinada a les persones interessades en ocupar llocs de treball en el sector de la restauració. Durant aquesta sessió, s’oferirà suport als i les participants en la preparació de la seva candidatura.

La segona jornada es farà el divendres dia 11 i consistirà en un Speed Dating (cita ràpida) en què s’hauran de presentar davant els representants de les empreses locals de restauració interessades en cobrir necessitats internes de personal.

Les dues sessions es duran a terme al Centre Cívic El Gorg i començaran a les 9.30h.

Les persones interessades en trobar feina en el sector de l’hostaleria, han de fer inscripció prèvia a través del Formulari:
https://www.svmontalt.cat/pagina.php?id=14015

D’altra banda, les empreses locals del sector que vulguin participar en la sessió de cites ràpides, hauran de contactar amb la tècnica d’Ocupació mitjançant un correu electrònic a promocioeconomica@svmontalt.cat

Els objectius de l’Speed Dating són, per un costat, que les empreses coneguin aquest mètode de selecció per poder-lo utilitzar en un futur, i, per un altre, que els usuaris del Servei Local d’Ocupació de Sant Vicenç de Montalt tinguin oportunitats de contractació i de practicar l’autocandidatura.

 

Deixa un comentari