Publicat el 20/01/2021

En paral·lel, s’ha renovat la retolació exterior per reforçar la visibilitat i la presència de la sala

La sala d’exposicions Espai Casinet es troba immersa en una reforma que té l’objectiu d’adaptar l’espai als estàndards del Programa d’Arts Visuals de l’Oficina de Difusió Artística (ODA) de la Diputació de Barcelona.
Es preveu que els treballs quedin enllestits la darrera setmana de gener, de manera que la sala estarà a punt per a l’exposició “El cielo está enladrillado”, de Xavi Rodríguez, programada entre el 5 i el 28 de febrer

En concret, l’actuació més rellevant és la renovació del terra interior, que quedarà cobert amb una mena de resina sintètica, semblant al linòleum, per sobre de l’actual paviment, que és de terratzo.
Com a resultat, quedarà reparat, ja que hi ha algunes peces malmeses, però també farà que la sala s’ajusti als requisits de l’ODA, quant a l’estètica, ja que tindrà un color més neutre, i també perquè es tracta d’un material antilliscant. En paral·lel, se’n renova el cortinatge, per tal que també reforci la qualitat visual de la sala d’exposicions. Aquesta intervenció suposa una inversió aproximada de 10 mil euros. La duu a terme l’empresa Floc.
A banda, recentment l’Espai Casinet ha renovat la retolació exterior, per reforçar la seva visibilitat i ajudar la ciutadania a ubicar una sala que es troba en un lloc cèntric i força concorregut, a la plaça de la Llibertat.
Finalment, s’ha intervingut també als vidres de les finestres, amb la col·locació d’uns vinils on es pot llegir la paraula “ART”.

 

 

 

Deixa un comentari