Reflexes d’Àfrica guanya el concurs de comparses del Carnaval de Vilassar de Mar | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 11/02/2013

18 comparses a concurs i més de 650 persones desfilant van tornar a fer de la rua de Carnaval un dels moments àlgids de la festa de la disbauxa. El públic va gaudir amb la creativitat de les disfresses i amb la música i el ball de les comparses.


Pel que fa als premis del concurs de comparses, el primer, dotat amb 700€, se’l va endur la que portava per nom Reflexes d’Àfrica, formada per una trentena de persones homenatjant al continent africà i en especial a la seva joia del Kilimanjaro, els seus habitants i les seves zebres. El segon premi de comparses (600€) va ser per a Refres.cat,  uns cocktails de color taronja brillant i uns cambrers ben predisposats a servir-los. El tercer premi de comparses (500€) va anar a parar a Fort Glory, disfressats de clicks de playmobil d’indis i vaquers. El quart premi (400€) va ser per a la comparsa Donem joc, disfressats dels jokers de les baralles de cartes, plens de colorins i maquillats fins a l’últim detall. El cinquè premi (300€) va recaure en Fiesta Caribe, amb els seus vestits acolorits i el seu ritme afrocaribeny incesant –no van parar de ballar ni un minut-. El premi Toni Linares (700€) per a la millor carrossa va recaure en la comparsa La colla de l’hort, que representava un gran estel. Durant el ball de disfresses també es va escollir la Reina del Carnaval, que enguany va ser per a la Reina de cors, de la comparsa Donem joc.


Pel que fa a la votació popular via codis QR, es van comptabilitzar un total de 181 vots, dels quals 147 eren vàlids. Amb 64 d’aquest vots vàlids el premi, un fantàstic lot de productes amb la col·laboració de Carnisseria i Rostisseria Can Roca de Vilassar de Mar, va recaure en la comparsa El regne del gel. 

Deixa un comentari