Publicat el 10/08/2022

Aquestes targetes de transport passaran a costar 5,70 € la T-10 i 4,60 € la T-Rosa durant el darrer quadrimestre de l’any

 

 

 

L’Ajuntament ha aprovat per Decret del regidor de Mobilitat, Juan Carlos Jerez, aplicar a les targetes multiviatge pròpies de Mataró Bus una rebaixa temporal del 30 % en la tarifa de venda.
Mataró s’acollirà així al sistema d’ajuts directes de l’Estat, que bonificarà a les entitats locals prestadores de serveis de transport col·lectiu de viatgers aquesta rebaixa de preu en els títols multiviatge que siguin de la seva competència, en el període comprés de l’1 de setembre a final d’any.

Des de 2019 Mataró Bus disposa de dues targetes de 10 viatges pròpies del municipi:
La T-Rosa, per a majors de 65 anys, jubilats, pensionistes i persones amb discapacitat; i
La T-10 no integrada.
A partir de l’1 de setembre i fins al 31 de desembre, les dues es vendran amb la rebaixa anunciada: la T-10 passarà a costar 5,70 € (el seu preu habitual és de 8,15 €) i la T-Rosa 4,60 € (la tarifa vigent és de 6,60 €).

Aquesta mesura es va informar el 20 de juliol a la Comissió Informativa Municipal de Qualitat Urbana: Sostenibilitat i Espais Públics i el Decret es va signar el 29 de juliol.
D’acord al promig intermensual d’usuaris, l’aplicació d’aquesta rebaixa en el preu de les targetes pot suposar una afectació en la recaptació d’uns 86.000 €, que quedaria coberta pels ajuts de l’Estat.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Mataró

Deixa un comentari