Publicat el 14/02/2022

De dilluns a dijous, els caldencs i les caldenques podran continuar visitant-se al Consultori Local de Montaltparc a Sant Vicenç de Montalt, però els divendres hauran de desplaçar-se al Centre d’Atenció Primària de Sant Andreu de Llavaneres

 

 

L’Institut Català de la Salut ha enviat un comunicat on explica que ha decidit redistribuir l’Equip d’Atenció Primària que dona servei a les 3 Viles (Caldes d’Estrac, Sant Vicenç de Montalt i Sant Andreu de Llavaneres).

Gairebé quatre mesos després de la reobertura del Consultori Local de Montaltparc a Sant Vicenç de Montalt, l’Institut Català de la Salut afirma que es veu obligat a reduir l’oferta assistencial presencial dels divendres per seriosos problemes d’espai.

Així doncs, de dilluns a dijous, els caldencs i les caldenques podran continuar rebent assistència presencial al Consultori Local de Montaltparc a Sant Vicenç de Montalt, que està situat al carrer del Mediterrani, número 4-8.

Davant d’una necessitat urgent, els divendres, però, els caldencs i les caldenques hauran de desplaçar-se al Centre d’Atenció Primària de Sant Andreu de Llavaneres, que està situat al Passeig de Jaume Brutau, sense número.

No obstant això, l’Institut Català de la Salut assegura que l’atenció telemàtica, a través de La Meva Salut, el correu electrònic o el telèfon, es continuarà oferint amb normalitat.

Des de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, s’està treballant en el projecte executiu del nou consultori, que definirà les obres necessàries a realitzar i que permetrà procedir a la licitació dels treballs, després que l’informe tècnic presentat pel consistori caldenc fos validat per CatSalut.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Caldes d’Estrac

Deixa un comentari