Publicat el 06/07/2020

Aquest ha estat el balanç de la campanya interna de recollida d’aliments i productes de primera necessitat. L’objectiu és poder per ajudar als col·lectius més vulnerables del Maresme i a les famílies que han patit més fort la crisi provocada per la Covid-19

Arran de la crisi provocada per la pandèmia de la Covid-19 una part de la població s’ha vist afectada econòmicament fins al punt de no tenir cobertes les necessitats bàsiques d’alimentació i d’higiene diàries.
Es tracta d’una realitat que veuen cada dia els professionals dels centres d’Atenció Primària del Consorci Sanitari del Maresme (CSdM), que tracten amb famílies que han vist reduïts els seus ingressos i en alguns casos s’han quedat sense ells. En aquest context, un dels treballadors del CSdM va proposar fer una recollida solidària d’aliments per ajudar a pal·liar aquestes necessitats. I, en resposta a aquesta crida, els nostres treballadors han aportat uns 700 kg d’aliments i productes de primera necessitat: des de llet, llet infantil, farina, bolquers, llegums, llaunes, productes d’higiene i de neteja.
A aquesta quantitat se li suma uns 500 kg d’arròs donats pel Grup Alimentari Disteco de Parets del Vallès.

Totes les donacions  recollides als centres del CSdM de Mataró –Hospital de Mataró, Antic Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena, CAP Mataró Centre i CAP Cirera Molins, han estat donades al Centre de Distribució d’Aliments Entorn, situat a Mataró i gestionat conjuntament per Càritas Interparroquial, Creu Roja i l’Ajuntament de Mataró, amb el suport de la Fundació Banc dels Aliments.
Els productes recollits al CAP d’Argentona s’han lliurat a la Creu Roja d’aquesta població per a la seva distribució entre les famílies més necessitades d’Argentona, Dosrius i Òrrius.

Consorci Sanitari del Maresme

 

 

Deixa un comentari