Publicat el 06/06/2019

No Límits Minsk en homes i Compro Vocal en dones campions de les dues categories. El torneig del Círcol forma part del Circuit Català 3×3 de la Federació Catalana de Bàsquet

Xifres de rècord. 107 equips i 440 jugadors són les xifres del 3×3 del Círcol Badalona celebrat el passat diumenge 2 de juny al pavelló i la plaça de La Plana de Badalona. El torneig forma part del Circuit Català de 3×3 organitzat per la Federació Catalana de Bàsquet.
Des de les 9 del matí i fins a les 20h de la tarda, es van celebrar gairebé 400 partits de bàsquet en format 3×3 ininterrompudament. Al matí, va ser el torn per les categories mini, infantil i cadet i a la tarda, van arribar els equips junior i sènior.
Núria Martínez i Helena Oma, campiones de Lliga femenina, a Badalona.
Un any més, el torneig va comptar amb la presència de l’equip femení de la Selecció Espanyola de 3×3. A les seves files, la Núria Martínez i l’Helena Oma, jugadores de l’UniGirona equip campió de lliga 2019.
A més a més, el torneig ha comptat enguany amb diferents equips representants de la Federació Andorrana. Entre ells l’equip campió en categoria sènior masculí i l’equip sots-campió en categoria sènior femení.

A Badalona, el torneig es consolida
El 3×3 del Círcol va celebrar la seva 5a edició consolidant-se com una de les cites esportives de la ciutat. Per segon any consecutiu, la Federació Catalana de Bàsquet va incloure el 3×3 Círcol al Circuït de 3×3 de la Federació, que enguany, com la temporada passada forma part del Circuït Internacional FIBA de 3×3.
Més de 60 voluntaris i voluntàries van fer possible l’èxit d’aquesta jornada que porta gestant-se des de fa mes de 4 mesos.
La cita a Badalona va servir per tornar a copsar la força que ha agafat aquesta modalitat de competició. Tant és així, que en els propers Jocs Olímpics de Tòquio 2020 el 3×3 entra en el programa de competició.

Des del Círcol agraïm la Federació Catalana de Bàsquet per la coorganització de l’esdeveniment i la col·laboració i el suport de l’ajuntament de Badalona, la Diputació de Barcelona i Comitè d’Àrbitres de la FCBQ.
A part de les institucions, un agraïment també a les entitats i empreses col·laboradores. I sobretot destacar també la feina de les persones voluntàries de l’entitat que han aconseguit la consolidació d’aquest 3×3 del Círcol com un dels tornejos referents a Catalunya en el seu àmbit.

 

 

Deixa un comentari