Publicat el 23/11/2020

Més d’un centenar de voluntaris van participar, diumenge 22 de novembre, en la recollida de residus organitzada pel CN El Balís.

La platja de Les Barques i la platja d’El Balís van ser les zones escollides perquè més d´un centenar de voluntaris participessin en la recollida de residus no biodegradables, una activitat organitzada pel CN El Balís amb el suport de la Federació Catalana de Vela i la col·laboració de l´Agència de Residus de Catalunya (ARC).
En total, els participants van recollir 118 quilos de brossa 77 a la platja de les Barques i 41 a la d’El Balís. La jornada va comptar amb el suport de totes les flotes de competició del club, acompanyats de les seves famílies.
Aquesta acció s’engloba dins del programa de Vela Sostenible de la Federació i del projecte “Let´s Clean Up Europe”, que promou la neteja dels espais públics naturals, impulsat per l’Agència de Residus de Catalunya. Així mateix, El Balís l’ha fet coincidir amb la Setmana Europea de Prevenció de Residus. També hi ha col·laborat Turtl Project.

El consistori agraeix tant al club com als participants la seva implicació.

 

Deixa un comentari