Recital Homenatge a - CALLAS / Di STEFANO- al Foment Mataroní | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 04/05/2012

Aquest espectacle que s’estrenà aquest l´ hivern a Tenerife, iniciarà una gira per més de 15 ciutats de Espanya, Portugal, Itàlia, França, Anglaterra, Alemanya i Ucraïna, acabant la gira al mític Teatre Grec d´ Epidauro.
El FOMENT MATARONÍ s’honora de poder ser un més entre els grans
escenaris que oferiran al públic aquest espectacle que està plantejat sobre l´ última gira que van fer la Callas i en Di Stefano a l’any 1973.


Data: Divendres, 11 de maig del 2012
Hora: 2/4 de 10 del vespre
Lloc: Foment Mataroní, (C/ Nou, 11 – Mataró)
Preu:   17 € / 15 € (per a socis del Foment Mataroní, d’Òmnium Cultural, del TR3SC, Carnet Jove, abonats al cicle del Teatre del Monumental i jubilats)
Motiu: X Cicle de Concerts Simfònics


Svetlana Volosenko: soprano – Sergi Giménez: tenor – Ignacio Pilone: piano
La soprano Svetlana Volosenko. nascuda a Ucraïna, canta habitualment en teatres europeus i llatinoamericans, essent dirigida per mestres de la talla de Mtislav Rostropovich. Ha cantat els rols de Norma, Elvira (Hernani), Leonora (Il Trovatore) i Sor Angelica, entre altres.
Les seves característiques vocals i interpretatives la posicionen como una de les cantants més completes d’avui en dia.


Sergi Giménez nascut a Barcelona, ha cantat en els principals papers de diferents Sarsueles (Luisa Fernanda, La Dogaresa i Cançó d´amor i de guerra, etc).
Ha actuat en l’espectacle Belcanto Cinema amb en Josep Carreras i Pilar Jurado, fet per última vegada el 28 de juliol del 2010 al concert benèfic per Haití programat dins del “Festival Internacional de Música y Danza del Real Sitio de San Ildefonso” (Segovia).


Ignacio Pilone, uruguaià, és Llicenciat en Música, especialitat Direcció d’Orquestra, per la Universitat de Música de Bucarest, Romania.
La seva formació prèvia inclou estudis de piano, clau i direcció, després d´obtenir la seva llicenciatura el 1998 va completar un Postgrau en Direcció d´Orquestra a la Universitat de Música i Art Escènic de Viena.
Actualment és Director Assistent del Teatro Solís de Montevideo en les seves
temporades líriques; el 2010 va fer el seu debut com a director d´òpera en aquest teatre al capdavant de l´Orquestra Filharmònica de Montevideo i el Cor del SODRE.
És Director del Cor de Cambra del Museu del Ferrocarril de Madrid des de 2006 i Director del Cor del projecte Òpera XXI des dels seus inicis el 2007.

Deixa un comentari