Arxius de Vegà | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
S'han trobat resultats
Receptes
Dijous 13 desembre 2018

Torró de Nadal sense sucres

Per fer el torró de Nadal sense sucres, primer foneu en una cassola a foc mitjà la xocolata trossejada amb l’oli de coco. Aneu remenant fins que la xocolata es fongui completament. Retireu la xocolata desfeta del foc i incorporeu l’arròs inflat, les avellanes i les panses, que li donaran un toc dolç. Barregeu bé […]

Receptes
Dimecres 31 octubre 2018

Brownie de moniato

Per fer el brownie de moniato, peleu el moniato i cuineu-lo al vapor o en aigua abundant fins que quedi tendre (uns 25 minuts). Podeu utilitzar el microones posant el moniato trossejat en un plat embolicat amb film transparent durant 8 minuts. Tritureu l’ametlla molta amb els flocs de civada en una processadora o batedora. […]