Publicat el 15/04/2021

Renteu bé els espinacs, deixeu-los escórrer i talleu-los a trossos. Poseu els espinacs en una cassola, tapeu-los i deixeu-los coure, a foc suau, uns quatre minuts.

Amb els ingredients de la beixamel feu la salsa i reserveu-la.
Poseu la mantega en una paella a foc baix i quan ja s’hagi desfet incorporeu els espinacs juntament amb els pinyons i el pernil tallat a trossos petits. Barregeu-ho bé i reserveu-ho.

Bateu els ous amb una mica de sal i prepareu una truita per persona, però de forma rodona; poseu un grapat d’espinacs sobre cada una, doblegueu-les de manera que quedin com una mitja lluna i col·loqueu-les en una safata que pugui anar al forn, untada amb una mica de mantega.

Repartiu la salsa beixamel per damunt de les truites, empolvoreu amb el formatge ratllat i poseu-les al forn, que ja tindreu calent. Un cop el formatge agafi color ja estaran al punt.

Truites d’espinacs amb beixamel

Ingredients

Ingredients:

  • 1 kg d’espinacs
  • 4 ous
  • 50 g de pernil
  • 2 cullerades de pinyons
  • 25 g de mantega
  • formatge ratllat
  • oli i sal

Salsa beixamel:

  • ½ l de llet
  • 2 cullerades de farina
  • 50 g de mantega
  • sal

Deixa un comentari

Especial Festes de Nadal