Trinxat de la Cerdanya amb flors de carbassó farcides de botifarra negra | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 26/04/2006

Per fer trinxat de la Cerdanya amb flors de carbassó farcides de botifarra negra, bullim la patata i la col fins que estigui ben cuit, ho colem i trinxem amb l’ajuda d’una forquilla.

En una paella afegim el llard de porc i l’all laminat, quan agafi color afegim el trinxat de col i patata fent forma de truita, deixant que agafi color pels dos costats.

D’altra banda, esparraquem les botifarres negres i farcim les flors de carbassó, que seguidament les fregirem amb la barreja de farina i aigua.

En aquest procés és molt important que l’oli sigui molt calent i la barreja de farina i aigua molt freda, això farà que la tempura ens quedi més vistosa i cruixent.

Per servir, fer porcions del trinxat com si es tractés d’una truita i afegir al damunt de cada tros dues flors farcides.

Bon profit.

Ingredients

    Ingredients per a 4 persones:

  • 1 col
  • 3 patates mitjanes
  • 4 grans d’all
  • 2 cullerades soperes de llard de porc
  • 8 flors de carbassó
  • 3 botifarres negres.
  • salPer a la tempura:
  • 200 g farina
  • 300 cl aigua molt freda.
  • sal

Deixa un comentari