Trinxat de la Cerdanya amb flors de carbassó farcides de botifarra negra
Per fer trinxat de la Cerdanya amb flors de carbassó farcides de botifarra negra, bullim la patata i la col fins que estigui ben cuit, ho colem i trinxem amb l’ajuda d’una forquilla.
En una paella afegim el llard de porc i l’all laminat, quan agafi color afegim el trinxat de col i patata fent forma de truita, deixant que agafi color pels dos costats.
D’altra banda, esparraquem les botifarres negres i farcim les flors de carbassó, que seguidament les fregirem amb la barreja de farina i aigua.
En aquest procés és molt important que l’oli sigui molt calent i la barreja de farina i aigua molt freda, això farà que la tempura ens quedi més vistosa i cruixent.
Per servir, fer porcions del trinxat com si es tractés d’una truita i afegir al damunt de cada tros dues flors farcides.
Bon profit.
- Ingredients per a 4 persones:
- 1 col
- 3 patates mitjanes
- 4 grans d’all
- 2 cullerades soperes de llard de porc
- 8 flors de carbassó
- 3 botifarres negres.
- salPer a la tempura:
- 200 g farina
- 300 cl aigua molt freda.
- sal