Torró de Nadal sense sucres
Publicat el 13/12/2018
Per fer el torró de Nadal sense sucres, primer foneu en una cassola a foc mitjà la xocolata trossejada amb l’oli de coco.
Aneu remenant fins que la xocolata es fongui completament.
Retireu la xocolata desfeta del foc i incorporeu l’arròs inflat, les avellanes i les panses, que li donaran un toc dolç. Barregeu bé fins que s’integri tot.
Passeu la barreja a un motlle rectangular folrat amb paper de forn (podeu utilitzar mig bric de llet), deixeu refredar a temperatura ambient, trossegeu i serviu.
NOTA: guardeu el torró a la nevera si la temperatura exterior és elevada.
Lorena Alarcón Gazulla
www.esoquecomemos.com · Instagram: @esoquecomemos
- 250 g de xocolata negra sense sucres
- 30 ml d’oli de coco verge
- 2/3 de tassa d’arròs inflat
- ½ tassa d’avellanes naturals
- Grapat de panses