Tomàquets farcits de llagostins
Tomàquets farcits de llagostins.
Buideu els tomàquets i reserveu-los a la nevera.
Mentrestant, bulliu els llagostins.
Una vegada bullits, reserveu-ne alguns de sencers, que serviran per decorar els tomàquets; la resta, talleu-los a trossets petits i aboqueu-los en un bol gran.
Talleu l’enciam i els ous també a trossos petits i afegiu-los al bol on tenim els llagostins.
Afegiu-hi també la salsa rosa.
Barregeu bé i salpebreu.
Amaniu els tomàquets que teníeu reservats amb una mica d’oli i sal i farciu-los amb la mescla.
Ho cobrim amb una mica més de salsa rosa i decorem amb els llagostins sencers.
Quique Basté, xef del restaurant Bruxtal
- 4 tomàquets per amanir grans i vermells
- 1 enciam
- 20 llagostins
- 2 ous durs
- 4-6 cullerades de salsa rosa
- 1 cullerada d’oli
- sal i pebre