Publicat el 23/02/2023

Tomàquets farcits de llagostins. 

 

Buideu els tomàquets i reserveu-los a la nevera.

Mentrestant, bulliu els llagostins.

Una vegada bullits, reserveu-ne alguns de sencers, que serviran per decorar els tomàquets; la resta, talleu-los a trossets petits i aboqueu-los en un bol gran.

Talleu l’enciam i els ous també a trossos petits i afegiu-los al bol on tenim els llagostins.

Afegiu-hi també la salsa rosa.

Barregeu bé i salpebreu.

Amaniu els tomàquets que teníeu reservats amb una mica d’oli i sal i farciu-los amb la mescla.

Ho cobrim amb una mica més de salsa rosa i decorem amb els llagostins sencers.

 

Quique Basté, xef del restaurant Bruxtal

Ingredients

  • 4 tomàquets per amanir grans i vermells
  • 1 enciam
  • 20 llagostins
  • 2 ous durs
  • 4-6 cullerades de salsa rosa
  • 1 cullerada d’oli
  • sal i pebre

Deixa un comentari