Publicat el 20/06/2024

Tàrtar de fuet

 

El tàrtar de fuet és una recepta innovadora i deliciosa que sorprendrà els teus convidats en qualsevol ocasió especial. És un entrant perfecte, per exemple, per al sopar de la revetlla, en què es busca compartir moments extraordinaris amb amics i familiars al voltant d’una taula plena de sabors. La seva preparació és senzilla i el resultat és un mos ben saborós!

Traieu la pell del fuet, talleu-lo a quadradets molt petits i reserveu-lo. En un bol fred, afegiu la resta d’ingredients: el rovell d’un ou, la ceba, que haureu tallat també molt petita, el cogombret i les tàperes, igualment a talls molt petits, la mostassa, la salsa Worcestershire i unes gotes de tabasco; remeneu i aneu afegint l’oli perquè es vagi emulsionant. Seguidament ja podreu afegir el fuet que havíeu reservat, donant-li unes voltes perquè s’impregni tot de la salsa, i també una mica de pebre, i ja ho podreu servir acompanyat d’unes torradetes.

Ingredients

  • 1 fuet
  • 1 ceba tendra
  • 2 cogombrets en vinagre
  • 20 g de tàperes
  • 1 rovell d’ou
  • 1 cullerada de salsa Worcestershire
  • 1 culleradeta de mostassa de Dijon
  • 2 cullerades d’oli d’oliva verge extra
  • pebre negre
  • tabasco

Deixa un comentari