Taronja gratinada | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 28/11/2011

Per fer taronja gratinada heu de pelar les taronges, talleu-les a rotllanes gruixudes i col·loqueu-les en una safata per anar al forn.

Escalfeu el sucre, la pell d’una taronja i mitja tassa d’aigua fins a obtenir un almívar. Quan l’almívar estigui al punt, traieu la pell de la taronja i afegiu-hi el licor.

Escampeu les ametlles i el coco per damunt de les taronges i regueu-les amb l’almívar.

Escampeu pel damunt uns trossets de mantega i poseu-ho a gratinar al forn uns 5 o 6 minuts.

Ingredients

  • 3 o 4 taronges grosses
  • 150 g de sucre
  • 2 c de licor de taronja
  • 2 c d’ametlles picades
  • 1 c de coco ratllat
  • 1 c de mantega

Deixa un comentari