Suquet de rap
Publicat el 03/12/2008
Per fer suquet de rap heu de posar oli en una paella i incorporeu la ceba i el gra d’all ratllats, quan comencin a agafar color afegiu el tomàquet també ratllat i quan ja gairebé estigui al punt introduiu la branqueta de romaní i regueu amb el conyac, deixeu coure molt lentament fins que l’alcohol s’hagi evaporat.
Treieu el romaní i tritureu el sofregit amb la batedora elèctrica. Mentrestant, prepareu la picada i reserveu.
Coloqueu les rodanxes de rap en una cassola i cobriu amb la salsa, poseu-ho al foc, tapeu i deixeu-ho coure a foc moderat uns 5 minuts, passat aquest temps incorporeu la picada, doneu unes voltes, deixeu coure tot junt un altre minut i apagueu el foc.
- 6 rodanxes de rap
- 2 cebes
- 5 tomaquets madurs petits
- 1 copa de conyac
- 1 gra d’all
- 1 branqueta de romaní
- sal i oli
- Picada:
- 5 grans d’all
- 50 g d’ametlles torrades
- 2 llesques de pa fregit
- julivert i sal