Supremes de turbot a l’all i pebre
Per fer supremes de turbot a l’all i pebre heu de netegar el turbot, traieu les espines i talleu-lo en supremes. Saleu-les lleugerament.
Amb el cap i l’espina prepareu un fumet suau i reserveu-lo calent.
Poseu oli en una cassola de fang i escalfeu-lo a foc lent amb els bitxos i uns grans de pebre negre.
Quan sigui calent sofregiu-hi els lloms de turbot, un minut per banda i reserveu-los.
Amb l’all i el julivert feu una picada i afegiu-la a la cassola, incorporeu-hi la farina i tot seguit el fumet.
Aneu remenant i deixeu-ho reduir fins qe la salsa quedi cremosa. Incorporeu-hi el peix i deixeu-ho coure a foc lent uns 5 minuts.
Afegiu-hi les cloïsses, rectifiqueu de sal i tant bon punt aquestes s’hagin obert, ja ho podeu servir.
- 1 kg de turbot
- 2 bitxos
- pebre negre en gra
- sal i oli d’oliva
- all i julivert
- 1 c. sopera de farina
- fumet calent
- 12 cloïsses