Supremes de salmó amb salsa de mostassa | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 19/11/2020

Renteu i assequeu les supremes de salmó i salpebreu-les.

En un recipient, poseu la mostassa, la mel i la culleradeta de pell de llimona; barregeu tots aquets ingredients amb la batedora i afegiu-hi un rajolí d’oli perquè la salsa quedi ben lligada.

Cobriu amb la salsa les supremes de salmó, per tots dos costats, i deixeu-les reposar a la nevera durant una hora.

Passat aquest temps col·loqueu el salmó en una safata per anar al forn, que prèviament haureu untat amb oli, i escampeu-hi pel damunt una mica d’anet.

Introduïu la safata al forn, que ja tindreu escalfat a 200º, durant 8 o 10 minuts (dependrà de la potència del forn) i ja ho podreu servir.

Ingredients

  • 4 supremes de salmó
  • (800 g aprox.)
  • 2 cullerades soperes de mostassa
  • 2 cullerades soperes de mel
  • 1 cullerada de suc de llimona
  • 1 cullerada petita de ratlladura de pell de llimona
  • anet
  • oli
  • sal i pebre

Deixa un comentari