Supremes de salmó amb salsa de mostassa
Publicat el 19/11/2020
Renteu i assequeu les supremes de salmó i salpebreu-les.
En un recipient, poseu la mostassa, la mel i la culleradeta de pell de llimona; barregeu tots aquets ingredients amb la batedora i afegiu-hi un rajolí d’oli perquè la salsa quedi ben lligada.
Cobriu amb la salsa les supremes de salmó, per tots dos costats, i deixeu-les reposar a la nevera durant una hora.
Passat aquest temps col·loqueu el salmó en una safata per anar al forn, que prèviament haureu untat amb oli, i escampeu-hi pel damunt una mica d’anet.
Introduïu la safata al forn, que ja tindreu escalfat a 200º, durant 8 o 10 minuts (dependrà de la potència del forn) i ja ho podreu servir.
- 4 supremes de salmó
- (800 g aprox.)
- 2 cullerades soperes de mostassa
- 2 cullerades soperes de mel
- 1 cullerada de suc de llimona
- 1 cullerada petita de ratlladura de pell de llimona
- anet
- oli
- sal i pebre